Se spală rețeaua de apă în Izvin săptămâna viitoare

Se spală rețeaua de apă în Izvin săptămâna viitoare

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că,  în intervalul 5 – 9 octombrie, între orele 9.00 – 15.00, se vor face spălări cu apă și aer, în localitatea Izvin, după următorul program:

Luni, 5 octombrie, și marți, 6 octombrie,  se intervine pe străzile Preot Traian Pelea, Vuioni, Gării și Tudor Novacovici.

Miercuri, 7 octombrie, pe străzile Octavian Goga, Trandafirilor, Teiului.

Joi, 8 octombrie, și vineri, 9 octombrie, pe străzile Emilia Lungu, Mihai Eminescu, Traian Vuia, Viilor, Ferdinand.

Pe tronsoanele de conductă  pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apă va fi întreruptă.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, atenționează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *