Se spală rețeau de distribuție a apei în Oloșag, Știuca, Șipet și Colonie Pini II, iar la Dragșina va fi apa oprită două ore

Se spală rețeau de distribuție a apei în Oloșag, Știuca, Șipet și Colonie Pini II, iar la Dragșina va fi apa oprită două ore

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, în zilele de 27 și 28 octombrie, în intervalul orar 08:00-14:00, în localitățile Oloșag, Știuca, Șipet și Colonie Pini II, se vor efectua spălări și dezinfecții ale rețelei de distribuție a apei. Se va înregistra presiune scăzută.

De asemenea, în 28 octombrie, la stația de tratare a apei Dragșina, în intervalul orar 10:00- 12:00, se va opri furnizarea apei in localitate, pentru lucrările de conectare a Tabloului MCC (ansamblu de echipamente de protectie si control motoare) la branșamentul existent, respectiv conectarea forajului la MCC.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim la numărul 0356 914 NON-STOP.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *