Se relaxează restricțiile la Timișoara și în alte șase localități din Timiș

Se relaxează restricțiile la Timișoara și în alte șase localități din Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Odată cu scăderea ratei de infectare cu coronavirus se relaxează restricțiile la Timișoara și câteva localități. Magazinele și terasele vor avea program prelungit de luni până joi. Decizia a fost luată sâmbătă în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat de prefectul Zoltan Nemeth, în ședință online.

S-a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe în care este prevăzută rata de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile din HG 293/2021, modificată și completată prin HG 348/2021 și HG 432/2021“.

Astfel că, în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu restricții de circulație după ora 20. În timpul săptămânii, de luni până joi, magazinele și terasele vor putea funcționa până la ora 21, iar restricțiile de circulație de la ora 22. Măsurile se vor aplica în Timișoara, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Giroc, Moșnița Nouă, Jebel și Orțișoara.

Noile măsuri intră în vigoare de duminică, 11 aprilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *