Se realizeaza un nou drum judetean in spatele comunei Remetea, care va lega autostrada de aeroport

Se realizeaza un nou drum judetean in spatele comunei Remetea, care va lega autostrada de aeroport

autostrada

Consiliul Județean Timiș are planuri mari în ceea ce privește infrastructura rutieră. Potrivit șefului instituției, urmează să fie realizat un nou drum județean lângă Timișoara, astfel că șoferii vor ajunge mai ușor de pe autostrada A1 la Aeroportul Internațional.

Vom asigura un nou drum județean și o nouă legătură din Remetea până la centura Timișoarei și legătura cu aeroportul. De fapt, accesul de pe autostradă de la descărcarea de pe autostradă de la Izvin vom face un nou drum județean prin spatele comunei Remetea și acces direct la centură, un acces mult mai facil, vom ocoli și comuna Remetea și vom avea un acces la aeroport de pe autostradă mult mai rapid“, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

În acest moment, se află în lucru documentația pentru a scoate la licitație realizarea studiului de fezabilitate. “Pot să vă spun doar că este un drum important, unde sper ca împreună cu Primăria Ghiroda, care și-a dat un acord de principiu, să realizăm această investiție în parteneriat. Și anume, Primăria Ghiroda să rezolve parte din investiție pe tronsonul de drum care străbate raza administrativă. Aici discutăm de o facilitate pentru aeroport, în mod special, un acces mult mai facil înspre aeroport de pe autostradă“, a mai spus Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *