Se pun bazele construirii metropolei Timişoara – Arad

Se pun bazele construirii metropolei Timişoara – Arad

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Conferința “Dezvoltare urbană pe axa Arad – Timişoara” va avea loc marți, 2 august, în Aula Magna a UVT, între orele 10.00 și 16.00.

Cu acest prilej, vor avea loc două momente importante – deschiderea evenimentului, de la ora 10.00 (cu participarea primarului Timișoarei, prof. univ. dr. Nicolae Robu, a primarului Aradului, Gheorghe Falcă și a rectorului UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea), iar de la ora 16.00 – citirea/semnarea rezoluției, un angajament al celor două municipii de a construi o metropolă pe axa Arad – Timișoara.  Participă reprezentanți ai autorităților locale și centrale, ai mediului de afaceri și ai instituțiilor academice internaționale.

Evenimentul are loc în cadrul ERMAS 2016 – Conferința Științifică Anuală a Economiștilor Români din Mediul Academic din Străinătate. Aflată la a treia ediție și organizată în acest an de Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, seria de conferințe ERMAS a fost premiată în 2015 în cadrul Galei Foreign Policy Romania “Top 100: Oameni și Idei care Mișcă România”.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *