Se pregătește o nouă ediție Timfloralis. Ce surprize vor fi anul acesta

Se pregătește o nouă ediție Timfloralis. Ce surprize vor fi anul acesta

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Se pregătește o nouă ediție a celui mai colorat eveniment de la Timișoara. Este vorba despre Timfloralis, care va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie. Anul acesta, în premieră, festivalul florilor va fi extins și în Piața Unirii.

Zece floriști locali, naționali și internaționali, care împreună cu Horticultura S.A., Facultatea de Horticultură și Casa Studenților din Timișoara vor înfrumuseța centrul istoric. Cele 22 de proiecte aprobate vor fi amplasate în fața Operei din Piața Victoriei, în Piața Unirii și în zona centrală a Pieței Libertății, unde se vor regăsi și flori și produse florale oferite spre vânzare.

Anul acesta, trei orașe înfrățite și-au manifestat dorința de a participa activ la festivalul devenit acum de renume internațional.  Astfel, vor fi prezenţi cu proiecte: Cernăuţi (Ucraina), Rueil-Malmaison (Franţa) şi Novi Sad (Serbia)”, anunță reprezentanții municipalității.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timişoara, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului, iar tematica acestui an este “Floral Happiness”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *