Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

- in Economie, Locale, Stiri
0

Calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș începe cu ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare.

Astfel că, în perioada 12 – 16 februarie, Centrul Regional de Afaceri găzduiește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2020.

Peste 60 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi“, anunță reprezentanții CCIAT.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiționale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *