Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc

- in Economie, Locale, Stiri
0

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Mai exact, în perioada 22 – 26 mai, Centrul Regional de Afaceri Timiș, va găzdui ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Având în vedere succesul și notorietatea de care se bucură manifestarea în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții. Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară reunește expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de calitate superioară, la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Cele peste 65 de firme vor expune spre vânzare articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii dar și articole de pielărie, blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat“, transmit reprezentanții CCIAT.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 1800.

Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *