Se pregătește o nouă ediție a Expomobila Timișoara

Se pregătește o nouă ediție a Expomobila Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Cea mai nouă ediție a expoziției naționale de mobilă, “Expomobila Timișoara”, va avea loc în perioada 1 – 4 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. Expoziția a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

De-a lungul celor 28 ani de activitate, CCIA Timiș a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: Pro Domo, Casa Ta, Expo Mobila, Universul Casei Tale.  Cea de-a 3-a ediție a Expomobila reunește 32 de expozanţi, producători români, care, vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata acestui eveniment“, transmit reprezentanții CCIAT.

În cadrul expoziţiei de mobilă, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

Motivele pentru care expoziția trebuie vizitată sunt: Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la Expomobila, vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător; Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile; Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie; Gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină; Mobilier pentru toate bugetele: Expomobila a fost gandită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat; Consiliere gratuită în materie de design de interior: în cadrul Expomobila vizitatorii vor avea parte nu numai de produsul final, dar și de consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier; Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale: la Expomobila, vizitatorii  vor putea  achiziționa pe loc produsele, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri speciale.

Intrarea este liberă.

Expoziția se deschide pentru public joi, 1 noiembrie, ora 10. Programul de vizitare este dee joi până sâmbătă, 1 – 3 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 20:00; iar duminică, 4 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *