Se pregătește ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare

Se pregătește ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare

- in Economie, Locale, Stiri
0

Se pregătește ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare. Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie se desfășoară ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al CCIA Timiș pentru acest an.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a celei de-a șasea ediții.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători”, transmit organizatorii.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

Salonul Industriei Ușoare este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Program de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 și duminică, între 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *