Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, miercuri, 20 septembrie, între orele 8-19, se vor executa două conectări de conducte la intersecția Căii Stan Vidrighin cu Bulevardul 12 Noiembrie 1884. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul 12 Noiembrie 1884, Industriei, Constructorilor, precum și la firmele Azur, Kaufland, Mesopotamia, Cowboys Wagon, KFC, Noodle Pack, Mecatim, Filtration Group, Machinenbau, Cablaje și echipamente electronice, Viele, Technical Die-Casting, Nereus, B.a.C Șeminee, Manitou și Dräxlmaier.

De asemenea, tot miercuri, 20 septembrie, între orele 9-18, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Ioachim Miloia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu – porțiunea dintre străzile Drubeta și Emil Zola.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, spun reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *