Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și Giarmata Vii la început de săptămână

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și Giarmata Vii la început de săptămână

- in Locale, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, luni, 27 mai, între orele 8-20, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Intrarea Predeal – inclusiv la Punctul Termic – Andrei Mocioni, Bulevardul Revoluției din 1989 – pe porțiunea dintre străzile Nicu Filipescu și Andrei Mocioni -, Academician Dimitrie Gusti și Splaiul Protopop Meleție Drăghici – inclusiv la branșamentul ISHO care este alimentat din această stradă.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în perioada 27-29 mai, zilnic între orele 9-15, în Giarmata Vii se va opri furnizarea apei pe străzile Pelicanului, Pescărușului, Rodiilor, Rândunicii, Privighetorii, Cocorului, Ciocârliei, Lebedei și Berzei, iar în restul localității presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, spun reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *