Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și alte localități din județ, în această săptămână

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și alte localități din județ, în această săptămână

- in Locale, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, marți, 7 noiembrie, între orele 9-15, în Ciacova se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei, iar pe 8 noiembrie, în același interval orar se va opri apa în Cerna.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, după următorul program: pe 7 noiembrie în Chevereșu Mare, pe 8 noiembrie în Dragșina și Sârbova, pe 9 noiembrie în Criciova și Vucova, iar pe 10 noiembrie în Boldur. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

De asemenea, miercuri, 8 noiembrie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Petru Rareș și Dacilor se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Rovine, Dacilor, Splaiul Nistrului, Zlatna, Bulevardul 3 August 1919, Abrud, Piața Romanilor, Ioan Dimitrie Suciu, Doctor Gheorghe Marinescu, Doctor Ernest Neumann, Academician Corneliu Micloși, Profesor Dionisie Linția, în zona Timocului, precum și la Punctele Termice de pe Timocului, Nistrului și Abrud.

În perioada 8-10 noiembrie, zilnic între orele 8-15, în Boldur se vor efectua lucrări de mentenanță la rezervorul de înmagazinare. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, spun reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *