Se oprește apa în următoarele zile, în Voiteg, Banloc, Livezile, Dolaț și Jebel

Se oprește apa în următoarele zile, în Voiteg, Banloc, Livezile, Dolaț și Jebel

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că în zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, miercuri, 30 iunie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Voiteg, iar joi, 1 iulie, între orele 9-15, se va opri apa în Banloc, Livezile și, între orele 12-15, în Dolaț. De asemenea, vineri, 2 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Jebel.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmite Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *