Se oprește apa în Ghiroda și Cenad

Se oprește apa în Ghiroda și Cenad

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, joi, 9 iulie, între orele 09:00 si 15:00, se va opri apa în localitatea Ghiroda, cât și în localitatea Giarmata Vii (strada Cerna).  Oprirea este necesară pentru finalizarea lucrărilor de montare a hidranților, lucrări realizate de Primăria Ghiroda .

De asemenea, joi, 9 iulie, și vineri 10 iulie, în intervalul orar 9-14, în Cenad se va spăla și igieniza rețeaua de distribuție a apei.  Ca urmare, presiunea la robinete va fi scăzută.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor de apă și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, atenţionează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *