Se modernizează un drum de piatră din județul Timiș

Se modernizează un drum de piatră din județul Timiș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Începe modernizarea unui drum important din județul Timiș. Este vorba despre un drum de piatră, DJ 588B, pe ruta Rovinița Mare – Percosova – Gherman. Principalii beneficiari sunt timișenii din zona Gătaia – Birda, dar și mulți cărășeni.

Asfaltăm, în premieră, drumul de piatră DJ 588B, pe ruta Rovinița Mare – Percosova – Gherman. Modernizarea șoselei va asigura un acces mai facil către granița cu Serbia pentru mii de timișeni. În plus, acesta va reduce și presiunea de pe E70, pe sectorul Voiteg – Moravița. Utilajele trebuie să intre în teren, deoarece am semnat ordinul de începere a lucrărilor, durata de realizare fiind de nouă luni, însă, avem speranța că lucrarea va fi finalizată mai devreme”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Drumul asigură legătura între DJ 588A și DN 57, spre județul Caraş-Severin și spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moravița. Sectorul de drum care a intrat în modernizare are o lungime de 13,5 km. Investiția se ridică la aproape 18 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri PNDL și de la bugetul local.