Se modernizează calea ferată între Ronaț Triaj și Arad! S-a emis autorizația de construire

Se modernizează calea ferată între Ronaț Triaj și Arad! S-a emis autorizația de construire

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
1

Trenurile vor circula cu viteză mai mare între Timișoara și Arad, în viitorul apropiat! Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că vineri s-a emis autorizația de construire în vederea modernizării lotului 4 al liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad, care are o lungime totală de 54 de kilometri.

Concret, vor începe lucrările pe cei 48 de kilometri dintre Ronaț Triaj și Arad, dar și pe cei șase kilometri de cale ferată dintre Aradu Nou și Glogovăț.

Pe traseul acestui tronson de cale ferată, care tranzitează județele Timiș și Arad, se va lucra inclusiv la:â suprastructură și terasamente; 3 poduri, 53 podețe și 7 pasaje; consolidări; arhitectură și rezistență; relocarea și protejarea utilităților”, a explicat Sorin Grindeanu.

Contractul este finanțat prin PNRR și are o valoare de 2,18 miliarde de lei, fără TVA. Lucrările ar trebui finalizate în trei ani.

1 Comment

  1. Așa Arată Trenurile În America ????????, Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa ???????? [Germania ????????, Și Restul Țărilor Europene], Și Rablele Din Restul Țărilor Asiatice, Și Țările Africane:

    https://youtu.be/nm5hl2xl-ho?si=QViwB4ANAVfXhl5c

    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *