Atenție, șoferi! Se lucrează și sâmbătă pe sectorul de drum Margina – Coșevița

Atenție, șoferi! Se lucrează și sâmbătă pe sectorul de drum Margina – Coșevița

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

Nervi întinși la maximum pentru șoferii din vestul țării. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că muncitorii vor lucra și mâine pe sectorul de drum DN 68A Margina – Coșevița. Vorbim despre una dintre cele mai aglomerate șosele din vestul țării, în lipsa tronsonului lipsă din autostrada Lugoj-Deva.

Așadar, chiar și mâine se va circula în continuare cu restricții. Lucrările de reparații pe acest drum sunt efectuate de către antreprenorul Axela Construcții.

Au continuat și săptămâna aceasta lucrările pentru înlăturarea dalelor de beton degradate, tratarea tasărilor locale și reparații cu mixtură asfaltică. Alături de Axela, pe sectorul de drum lucrează și echipele Secției de Producție Lucrări Drumuri DRDP Timișoara și SDN Timișoara. Reamintim că pe sectoarele aflate în șantier sunt instituite restricții de viteză de 30 km/h. Respectați semnificația indicatoarelor în zonele cu lucrări“, a informat DRDP Timișoara.

Pentru a evita ambuteiajele de pe sectoarele în lucru, șoferii sunt sfătuiți să utilizeze și următoarele rute ocolitoare: A1 nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac, respectiv A1 nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *