Se lucreaza pana la lasarea intunericului pe santierul centurii de sud a Timisoarei

Se lucreaza pana la lasarea intunericului pe santierul centurii de sud a Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Pe șantierul centurii de sud a Timișoarei se lucrează de zor. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, echipele antreprenorului care lucrează la centura de ocolire Timișoara Sud intervin, pentru unele tipuri de lucrări, chiar și până la lăsarea întunericului.

La partea de structură a drumului, în zona Utvin și în zona Moșnița Nouă, se fac lucrări de așternere și compactare a straturilor de umplutură și stabilizarea terenului. În zona localităților Chișoda – Urseni – Moșnița Nouă – Ghiroda se lucrează la suprastructuri – poduri, pasaje și podețe, aflate în diverse etape. Continuă în zona Moșnița Nouă și procedurile pentru relocarea primilor stâlpi LEA 220 kV din cei șase rămași, ai Transelectrica, precum și relocarea rețelei de apă și canalizare”, a informat DRDP Timișoara.

Instituția anunță faptul că, în această săptămână, s-a publicat în Monitorul Oficial o Hotărâre de Guvern pentru declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar. Mai precis, este vorba despre exproprierile suplimentare necesare pentru amenajarea sensului giratoriu cu DC 149 (Drumul Boilor).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *