Se lucrează de zor la cele două noi clădiri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

Se lucrează de zor la cele două noi clădiri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Se lucrează de zor la cele două noi clădiri care se ridică în curtea Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara. Reprezentanții unității medicale informează că, în timp record, cele două firme constructoare au reușit să finalizeze partea de structură a clădirii B. De asemenea, se lucrează și la fundația primului dintre corpuri.

S-a mai făcut un pas în proiectul de extindere a Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara. În aceste zile s-au finalizat lucrările de turnare a “plăcii” de la “acoperișul” corpului B. În paralel, se lucrează la fundația corpului A. Totodată, a fost nivelat terenul și a fost pus stratul de bază, de pietriș. Cele două firme constructoare, Zitco SRL și Constructim SA, au reușit în timp record să finalizeze partea de structură a clădirii B”, a transmis Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara.

În cel de-al doilea corp de clădire vor funcționa cabinetele de kinetoterapie și hidroterapie, dar și o încăpere pentru pacienții care au prescris tratamentul cu aerosoli. De asemenea, vor fi amenajate zone de odihnă pentru medici, câteva birouri și o sală de mese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *