Se lasă cu show la Universitatea de Vest? Cea mai „tare” prezentatoare, Denise Rifai dă lecţii studenţilor de la Jurnalism

Se lasă cu show la Universitatea de Vest? Cea mai „tare” prezentatoare, Denise Rifai dă lecţii studenţilor de la Jurnalism

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Devenită celebră după gafe antologice şi întrebări total aiurea puse interlocutorilor, prezentatoare TV Denise Rifai vine la Timişoara pentru a da lecţii studenţilor. Se întâmplă marţi, 16 mai, de la ora 12 în Amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timişoara.

 “Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare de la Realitatea TV, moderator al emisiunii Prime Time News, va purta un dialog deschis cu studenții UVT, în cadrul căruia va vorbi despre conștientizarea diferenței dintre știrile false și știrile corecte, despre importanța informării din surse sigure, oferind răspunsuri la întrebările publicului”, se arată într-un comunicat transmis de UVT.

Rectorul instituţiei Marilen Pirtea susţine că nu are nicio implicare în evenimentul găzduit de universitatea pe care o conduce şi care a fost organizat de un student de la Jurnalism. Anul trecut, Marilen Pirtea a fost într-o emisiune a Denisei Rifai unde a vorbit despre teza de doctorat a Laurei Codruţei Kovesi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *