Se lărgește sensul giratoriu de la AEM. Ce lucrări importante anunță Primăria Timișoara

Se lărgește sensul giratoriu de la AEM. Ce lucrări importante anunță Primăria Timișoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
asfaltare

Primăria Timișoara intenționează să se apuce de lucrări într-o altă zonă din oraș. Și anume, pe str. Lidia, pe care stă și Nicolae Robu, care va fi modernizată. Circa 16 milioane de euro estimează reprezentanții municipalității că vor fi investiți în reabilitarea străzii, de la intersecția cu Calea Martirilor până la sensul giratoriu de la AEM.

Nicolae Robu a precizat, astăzi, că strada va avea patru benzi, dar vor fi folosite doar două, restul vor fi transformate în locuri de parcare, astfel încât șoferii să nu-și mai lase mașinile pe trotuar. De asemenea, vor fi realizate și două sensuri giratorii: unul în zona ramnificației spre fântâna de apă de la Urseni și celălalt la intersecția cu B-dul Sudului.

Totodată, și sensul giratoriu de la AEM, unul dintre cele mai mari din Timișoara, va fi lărgit cu două benzi. “Cele două benzi noi vor fi folosite pentru a se putea trece rapid de intersecție fără a mai intra sub incidența regulilor sensului giratoriu. Cine intră în sens cu gândul să iasă la prima stradă, merge pe una dintre aceste benzi și are cursivitate. Cine se rotește, merge pe benzile interioare”, a explicat primarul Timișoarei.

Există șanse ca lucrările să înceapă în acest an și să se finalizeze anul viitor.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *