Se întrerupe furnizarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și două localități din Timiș

Se întrerupe furnizarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și două localități din Timiș

- in Locale, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, miercuri, 26 iunie, între orele 8-18, se vor executa două conectări de conducte la intersecțiile străzii Doamna Chiajna cu străzile Sibiu și Făgăraș. Lucrările sunt din fonduri private, iar până la finalizarea lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Sinaia, Doamna Chiajna, Toplița, Franyó Zoltán și Calea Bogdăneștilor – porțiunea dintre strada Bogdan Petriceicu Hasdeu și Calea Circumvalațiunii.

Tot pe miercuri, 26 iunie, între orele 9-17, se va opri apa în Pădureni pentru o intervenție la grupul de pompare al Gospodăriei de Apă din localitate.

De asemenea, marți și miercuri, pe 25 și 26 iunie, zilnic între orele 9-14, în Găvojdia se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a bazinului de înmagazinare.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *