Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara și în două localități

Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara și în două localități

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Joi, 7 mai, se va întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara, pentru lucrări planificate la rețelele de distribuție, între orele 9 și 14, pe străzile Emile Zola (între Eternității și Ceferiștilor), Eternității, Ceferiștilor și la gara Timișoara Sud, pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă. Extinderea rețelei de apă în zonă face parte din programul de investiții al Aquatim din fonduri proprii.

De asemenea, în Dolaț si Livezile, între orele 9 și 15, pentru spălarea rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare. “La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și, de asemenea, să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, atenționează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.
Gh. M.