Se întrerupe apa în mai multe localități din Timiș

Se întrerupe apa în mai multe localități din Timiș

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei în perioada următoare, în mai multe localități din Timiș. Astfel, miercuri, 22 ianuarie, între orele 8 și 16, se va sista furnizarea apei în localitățile Balinț și Târgoviște, iar joi 23 ianuarie, în același interval orar, în Bodo, Fadimac, Ohaba Lungă și Dubești.

Scopul întreruperii apei este spălarea și dezinfectarea rezervorului de înmagazinare și rețelei de distribuție a apei. Spălarea rețelelor de apă se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă desfășurat de Aquatim, pentru asigurarea calității apei.

De asemenea, miercuri 22 ianuarie, localitatea Uivar rămâne fără apă între orele 9 și 16, din cauza întreruperii alimentării cu electricitate, anunțată de furnizorul de energie electrică, pentru lucrări planificate de mentenanță. Pe durata spălării conductelor și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, informează Biroul Comunicare și Relații Publice al Aquatim.
Gh. M.