Se intorc ninsorile in Banat. Anunt de ultima ora al meteorologilor

Se intorc ninsorile in Banat. Anunt de ultima ora al meteorologilor

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0
zapada timisoara

Meteorologii anunță că se reîntorc ninsorile în mai multe zone din țară, inclusiv în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 11 februarie, o avertizare de vreme rea, valabilă de la ora 20.00 până miercuri, la ora 10.00.

“În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60…70 km/h“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

În Timiș sunt așteptate precipitații între 10 și 20 litri/mp, la munte vor fi semnalate precipitații mixte urmate de ninsori în zona de est a județului.