Se infiinteaza Administratia Canalului Bega saptamana viitoare

Se infiinteaza Administratia Canalului Bega saptamana viitoare

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
vaporase

Sunt șanse mari să ne plimbăm cu vaporașele pe Bega începând din această vară. Ministrul Apelor și Pădurilor a anunțat joi, 17 mai, la Timișoara, că săptămâna viitoare, în prima ședință de Guvern, va fi aprobat proiectul privind înființarea Administrației Canalului Bega.

Există un proiect de Hotărâre de Guvern făcut de Ministerul Transporturilor, Ministerul Apelor avizează acest proiect, l-am avizat. Au fost câteva observații făcute de Ministerul Justiției, care se rezolvă în această săptămână, urmând ca săptămâna viitoare să intre în ședință de Guvern și să fie aprobată înființarea Administrației Canalului Bega, astfel încât banii accesați pe fonduri europene să nu fie obligați cetățenii Timișoarei să-i returneze”, a afirmat  ministrul Apelor, la Timișoara.

Reamintim că fără realizarea unei Administrații a Canalului Bega, cele șapte vaporașe cumpărat de Primăria Timișoara nu ar putea circula pe râu. În cazul în care nu ne vom putea plimba cu vaporașele pe Bega în această vară, municipalitatea este nevoită să dea înapoi Uniunii Europene cele șase milioane de euro primite pentru reabilitarea malurilor canalului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *