Se încălzește vremea, la Timișoara. Anunțul meteorologilor

Se încălzește vremea, la Timișoara. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vom avea parte de o vreme frumoasă, în următoarea perioadă. Astfel, la Timișoara, termometrele vor arăta chiar și peste 10 grade Celsius. Cel mai cald va fi lunea viitoare, când vom avea parte și de 11 grade Celsius. De asemenea, noaptea, temperaturile nu vor scădea sub zero grade Celsius.

Totodată, ANM a realizat o prognoză a valorilor termice pentru următoarele două săptămâni, în Banat, care arată că va fi mai cald decât în mod normal.

Cea mai mare parte a intervalului de prognoză va fi caracterizată de valori termice cu mult peste cele climatologic specifice perioadei din an. Se vor înregistra în medie temperaturi maxime de 7 – 12 grade, iar în perioada 16 – 20 decembrie sunt estimate valori chiar și mai ridicate, de 11 – 15 grade. În zilele de 11 și 12 decembrie, valorile din orele amiezelor pot fi mai mici decât în restul intervalului, în medie de 5 – 7 grade. Minimele nocturne vor fi preponderent pozitive pe parcursul celor două săptămâni și se vor încadra într-un ecart mediu de 0 – 4 grade”, au informat meteorologii.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în data de 10 decembrie, în perioada 12 – 14 decembrie și din nou spre sfârșitul intervalului de referință, în vestul țării.