Se încălzește vremea în Banat. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Se încălzește vremea în Banat. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. Vremea se încălzește în această săptămână, în vestul țării, astfel că termometrele vor arăta și temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

Intervalul va debuta cu valori termice apropiate de mediile multianuale, respectiv o medie a maximelor de 16 grade și minime de 4…6 grade, apoi vremea se va încălzi, urmând să devină caldă în zilele de 20, 21 și 22 octombrie, când se vor atinge maxime de 20…22 de grade și minime de 8…10 grade. Răcirea estimată pentru 23 și 24 octombrie va însemnă o scădere a temperaturii aerului, la maxime de numai 12…13 grade și minime de 2…4 grade. În a doua săptămână vor fi temperaturi ușor mai ridicate, la o medie a valorilor maxime de 15…16 grade și minime ce se vor situa în jurul valorii de 6 grade”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, vor fi ploi în 22 și 23 octombrie, iar cu o probabilitate în creștere și după data de 27 octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *