Se încălzește vremea în Banat. Anunțul meteorologilor

Se încălzește vremea în Banat. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte, în sfârșit, de temperaturi de vară, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo valabilă pentru perioada 27 iulie – 9 august în vestul țării.

Prin urmare, potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi, astfel că la Timișoara se vor înregistra și 33 de grade Celsius, la umbră, în această săptămână.

Vremea se va încălzi până în data de 29 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 33 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire de aproximativ 3 grade, apoi maximele termice vor crește din nou, spre 31 de grade, în medie, pe 3 august. În continuare, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 30…31 de grade. Media minimelor termice va crește treptat de la 16 la 18 grade în 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 14 grade pe 2 august va fi în creștere cu 2 grade pe 4 august, iar până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni va fi de 16…17 grade”, a informat ANM.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie precum și în intervalele 30- 31 iulie și 4-7 august, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *