Se încălzește vremea în Banat. Anunțul meteorologilor

Se încălzește vremea în Banat. Anunțul meteorologilor

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0
frunze toamna

Vești bune aduse de meteorologi. Se pare că, peste doar câteva zile, ne vom putea bucura din nou de temperaturi de peste 20 de grade Celsius, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 19 octombrie – 1 noiembrie, valabilă pentru vestul țării.

Vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, când se vor înregistra temperaturi maxime de aproximativ 14 grade, în timp ce minimele termice vor fi de 3…4 grade, în medie regională. Apoi va avea loc un proces de încălzire, astfel încât, pe 22 – 23 octombrie, vremea va deveni caldă, cu o medie a valorilor diurne de 20…22 de grade și a celor nocturne de 7…9 grade. O scădere treptată a temperaturii aerului va determina, la finalul celor două săptămâni de prognoză, valori medii de 14…16 grade în orele amiezilor și 6…7 grade spre sfârșitul nopților“, a transmis ANM.

În intervalul 19 – 23 octombrie condițiile de ploaie vor fi reduse, dar din 24 octombrie vor fi ploi, la nivel local, aproape în fiecare zi până la sfârșitul celei de a doua săptămâni de prognoză, în Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *