Se fac noi pasi cu scopul realizarii Sslii Polivalente cu 16.000 de locuri a Timisoarei

Se fac noi pasi cu scopul realizarii Sslii Polivalente cu 16.000 de locuri a Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Sport, Stiri
0

Vești bune aduse de primarul Timișoarei în ceea ce privește proiectul privind realizarea Sălii Polivalente de 16.000 de locuri, cu bani de la Guvern. Nicolae Robu a anunțat marți, 14 aprilie, că recent Compania Națională de Investiții a publicat pe SEAP anunțul de participare privind achiziția serviciilor având ca obiect întocmirea studiului de prefezabilitate, studiului de fezabilitate și a altor studii tehnice specifice pentru Sala Polivalentă a Timișoarei.

Iată, acest obiectiv pentru care am luptat atât opt ani, din 2012 l-am avut pe agendă și a fost un obiectiv prioritar, iată că s-a ajuns la lansarea licitației. Evident, o licitație este lansată atunci când în prealabil s-au asigurat fondurile necesare. Există fonduri pentru acest obiectiv important al Timișoarei“, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că la finalul lucrărilor vom avea cea mai mare sală polivalentă din România, “mult mai mare decât oricare alta. În momentul în care va fi gata, vom putea găzdui aici atât concerte, cât și evenimente sportive de chiar cel mai mare nivel, la scară planetă vorbind. Suntem în linie dreaptă. CNI e cea care gestionează lucrurile, ne sprijinim reciproc pentru a ajunge să avem acest obiectiv cât mai repede făcut”.

Vă reamintim că sala polivalentă a Timișoarei va fi realizată pe un teren deținut de primărie, aflat în zona stadionului “Dan Păltinișanu”, iar investiția se ridică la zeci de milioane de euro.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *