Se fac angajări la Primăria Timișoara. Ce se caută

Se fac angajări la Primăria Timișoara. Ce se caută

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Primăria Timișoara caută noi persoane pentru a le angaja. Reprezentanții municipalității au postat vineri, 23 august, un anunț privind organizarea unui concurs pentru recrutarea pe funcții publice de execuție și de conducere vacante.

Astfel, este nevoie de un șef al Biroului Finanțare Școli și de opt consilieri clasa I pentru Compartimentul Servicii Informatice, Serviciul Școli Spitale Baze Sportive, Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte de Infrastructură pentru Cultură, Compartiment Relații Locale, Regionale și Naționale, Serviciul Resurse Umane – Compartiment Securitate, Compartiment Înregistrări Acte Stare Civilă și Compartiment Preluare – Eliberare Acte de Identitate.

Proba scrisă este programată în data de 25 septembrie, ora 11.00, la sediul Casei de Cultură din Timișoara, str. Miron Costin, nr. 2. În cadrul concursului se desfășoară și proba suplimentară de testare a cunoștințelor PC și limba străină. Proba interviu are loc în data de 02 octombrie, ora 10.00, la sediul instituției din Timișoara, str. C.D. Loga, nr. 1.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Timișoara, în perioada 23.08.2018 -11.09.2019, inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *