Se deschide traficul pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

Se deschide traficul pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0
autostrada

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut joi, 13 iunie, o nouă vizită pe loturile 3 și 4 din autostrada Lugoj-Deva. Prima oprire a făcut-o la lotul 4, ministrul fiind încântat de modul de lucru al antreprenorului român, care s-ar fi mobilizat la maximum. Răzvan Cuc susține că acest lot ar putea fi deschis circulației în luna iulie a acestui an.

Condițiile meteo au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. L-am felicitat pe constructor pentru modul în care a realizat o lucrare de un asemenea grad de complexitate și de anvergură. Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârșitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect și va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, și aș vrea să nu fiu interpretat greșit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînțeles că va avea o problemă”, a afirmat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai anunțat că vizitele pe șantiere vor continua, iar “cei care nu au înțeles mesajul românilor că nu mai este timp pentru amânări, trebuie să se pregătească de rezilierea contractelor. Statul, prin Ministerul Transporturilor și CNAIR, este un partener serios și cerem antreprenorilor să ne respecte, să realizeze lucrările în termen și cu respectarea standardelor de calitate“.