Se deschide Clinica de Mari Arsi din Timisoara, in prezenta ministrului Sanatatii

Se deschide Clinica de Mari Arsi din Timisoara, in prezenta ministrului Sanatatii

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

În sfârșit, pacienții cu arsuri grave vor putea fi tratați la Timișoara. După trei ani de la finalizarea lucrărilor la primele trei saloane ale Clinicii de Mari Arși, cu bani de la Consiliul Județean Timiș, Ministerul Sănătății a reușit să cumpere aparatura medicală pentru a le dota. În aceste condiții, chiar în această săptămână, în prezența ministrului Sorina Pintea, Clinica de Mari Arși a Spitalului Județean Timișoara va fi inaugurată.

Săptămâna aceasta vom inaugura Clinica de Mari Arși, ceea ce pentru noi reprezintă o satisfacție uriașă. Așteptăm de la București o vizită a doamnei ministru. Parte din aparatură este sosită, parte din aparatură mai urmează să sosească. Clinica este dotată la ora actuală, astfel încât ea poate să fie utilizată. Săptămâna trecută au fost luate probe microbiologice de către DSP, rezultatele sunt excelente, nu a fost nici cea mai mică problemă din acest punct de vedere. Zilele acestea s-au făcut ultimele retușuri, astfel încât miercuri, joi vă anunțăm când va fi inaugurarea. Este prima din țară de asemenea anvergură”, a spus, astăzi, Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara.

După inaugurarea celor trei saloane, în urmă cu trei ani, tot cu bani de la Consiliul Județean Timiș au început lucrările și la încă două saloane, care au fost și ele finalizate. Trei boxe vor fi funcționale începând de săptămâna asta și probabil că celelalte două vor fi funcționale de la sfârșitul lunii. Începem cu primele trei, a mai spus Craina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *