Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din vestul țării Foto

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din vestul țării Foto

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

A venit iarna în întreaga țară, inclusiv în Banat. Astăzi a nins în mai multe zone din vestul țării, astfel că șoferii sunt atenționați că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a informat că aproape 100 de tone de material antiderapant au fost folosite pentru intervenții pe drumurile naționale din zona de vest, în această dimineață.

“Pe raza județului Arad s-a acționat pe DN 76, în Caraș-Severin s-a acționat pe DN 6, DN 57B, DN 58 și DN 68, în județul Hunedoara, patru utilaje au fost pe DN 74, DN 68, DN 66, DN 7A, iar în județul Timiș s-a intervenit pe DN 68A. S-a acționat cu un utilaj și pe autostrada A1. Se circulă în condiții de iarnă pe DN 57B Anina (CS) – Bozovici (CS); DN 58 Carașova (CS) – Anina (CS), DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Groapa Seacă (HD)“, a transmis DRDP Timișoara.

În aceste condiții, șoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *