Se cere demisia consilierului local USR, Ana Munteanu

Se cere demisia consilierului local USR, Ana Munteanu

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Curg petițiile anti USR la Timișoara. “Descinderea” cu jandarmi și live pe Facebook a consilierului local USR-PLUS, Ana Munteanu la un restaurant din Timișoara are urmări cel puțin interesante. Se cere demisia ei din funcția de consilier local și interzicerea în orice funcție publică.

Consiliera locală USR-PLUS a mers cu jandarmii într-un restaurant din Timişoara pentru a arăta că locația nu respectă regulile, şi cu oraşul în carantină, primeşte clienţi pe bază de rezervare. Consiliera a recunoscut că persoanele care au făcut rezervarea erau „sub acoperire” și că ea îi cunoștea. Ana Munteanu a intrat în restaurant alături de jandarmi pentru a se asigura că cei patru “figuranți” nu vor fi amendați.

Cerem demisia acestei persoane Ana Munteanu din functia de consilier USR  si interzicerea in orice  functie publica daudand grav sanatatii tuturor cetatenilor Romaniei! Horeca este momentul tau de Glorie acum!”, se cere în petiție .

Până în acest moment liderul USR Timiș, Cristian Moș nu a avut nicio reacție la gestul făcut de colega și consiliera sa, Ana Munteanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *