Se caută un nou sediu pentru Inspectoratul Şcolar Timiş. Unde ar putea fi mutat

Se caută un nou sediu pentru Inspectoratul Şcolar Timiş. Unde ar putea fi mutat

- in Administratie, Locale
0

Inspectoratul Şcolar Timiş va fi mutat din centrul oraşului. În luna noiembrie expiră contractul de închiriere cu Fundaţia Caritatea, care nici nu mai doreşte să îl prelungească. Astfel că, primăria caută o nouă locaţie pentru sediul inspectoratului.

Conform viceprimarului Traian Stoia, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au trimis o adresă primăriei prin care solicită un spaţiu de cel puţi 1.900 de metri pătraţi pentru a-şi desfăşura activitatea.„Avem o hârtie de la Inspectoratul Şcolar Timiş care funcţionează într-o clădire retrocedată către Fundaţia Caritatea. Există între fundaţie şi inspectorat un contract de închirie pe o durată de zece ani şi printr-un act adiţional contractul s-a prelungit până în luna noiembrie 2014. Inspectoratul Şcolar solicită primăriei un spaţiu de cel puţin 1.900 de metri pătraţi pentru a asigura o bună funcţionare a acestui institut. Există discuţii pentru nişte locaţii care s-ar preta”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Situaţia va fi rezolvată în două-trei săptămâni, dar deocamdată reprezentanţii primăriei nu vor să  avanseze nici un fel de variante. Cert este că inspectoratul va fi mutat într-o zonă bună. „Ori mutăm într-o şcoală, ori se pot face diferite mişcări care ar asigura eliberarea unor spaţii. Lucrurile nu sunt chiar aşa de complicate cum par la prima vedere şi sunt foarte optimist în ceea ce priveşte aspectul acesta. Să fie într-o zona bună. Ar fi ideal ca şi activităţile care ţin de Inspectoratul Şcolar, cum ar fi Casa Corpului Didactic sau o serie de alte subunităţi să fie în aceeaşi clădire”, a mai spus Stoia.

Sursa foto: www.panoramio. com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *