Se caută director general adjunct la Colterm

Se caută director general adjunct la Colterm

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Emil Șerpe, fostul director general al Colterm, urmează să fie schimbat și din funcția de director adjunct, pe care o ocupă în prezent în cadrul societății de termoficare a Timișoarei.

Recent, pe site-ul societății a fost postat un anunț cu privire la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct al Colterm.

Interesant este faptul că printre avantajele pe care ar trebui să le aibă candidatul ideal se numără și acela de a nu “fi fost revocat din funcția de director al CLT Colterm”.

Candidații mai trebuie să îndeplinească și următoarele condiții: studii superioare tehnice cu diplomă de licenţă; minim 5 ani experienţă managerială în cadrul unor societăţi comerciale, private sau publice; cunoștințe cu privire la bune practici de guvernanță corporativă; abilități de management; bune competențe interpersonale (abilități de comunicare, organizare, negociere, lucru în echipă); cunoașterea legislației societăților comerciale și a ordonanței privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Mai multe informații despre concurs sunt disponibile AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *