Se caută chiriași: CJT organizează licitație pentru închirierea a două spații la Bastion

Se caută chiriași: CJT organizează licitație pentru închirierea a două spații la Bastion

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș organizează o licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea a două spații la Bastion Theresia.

Se caută chiriași pentru spațiul din Corp A – A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului și Corp B+C – spațiul B-C 7+1 – 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului.

Prețul de închiriere de la care va porni licitația, în funcție de spațiu, este între 36,23 lei și 36,57/mp/lună, fără TVA, iar cel pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiilor, de la 87,4 lei/mp/lună, tot fără TVA.

Spațiile respective pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

Licitația va avea loc în 11 iulie, la ora 10:00, la sediul Palatului Administrativ, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17 (Camera 310, et.3), pentru închirierea celor două spații din Bastion,

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *