Se caută chiriași: CJT organizează licitație pentru închirierea a două spații la Bastion

Se caută chiriași: CJT organizează licitație pentru închirierea a două spații la Bastion

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea a două spații la Bastion Theresia. Se caută chiriași pentru Corp A – spațiul A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului și Corp C – spațiul C 6, cu o suprafață de 54,27 mp.

Spațiile respective pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

Reabilitat din fonduri europene, Bastionul Theresia oferă spații amenajate care pot fi închiriate conform legii pentru derularea de activități în domeniul turistic, cultural, de agrement și nu numai. Dorința noastră este de a transforma Bastionul Theresia într-un loc plin de viață, unde să se desfășoare multe activități, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru cetățeni, așa cum am făcut recent, cu prilejul Zilei județului Timiș”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Licitaţia publică deschisă cu strigare pentru cele două spații se va desfăşura în data de 14 august, ora 10.00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, la Camera 9, parter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *