Se așteaptă ninsori în Banat, în acest sfârșit de săptămână

Se așteaptă ninsori în Banat, în acest sfârșit de săptămână

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Avem parte de un sfârșit de săptămână cu multe precipitații. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă pentru întreaga țară, inclusiv pentru zona de vest, de astăzi și până sâmbătă, la ora 17.00.

În intervalul menționat temporar vor fi precipitații în toate regiunile, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp). Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, iar noaptea și în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă. Sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea, dar în general slab cantitativ. Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h, ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea scăzută”, a transmis ANM.

De asemenea, conform meteorologilor, vremea se va răci semnificativ, vineri în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă și în restul zonelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *