Se aruncă cu ouă în șoferii de la Uber, după scandalul monstru cu taximetriștii din Timișoara

Se aruncă cu ouă în șoferii de la Uber, după scandalul monstru cu taximetriștii din Timișoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
uber romania

Scandalul dintre taximetriști și șoferii de la Uber, izbucnit la Timișoara weekend-ul trecut, continuă. Reprezentanții Uber România au transmis, astăzi, un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că nu puțini sunt șoferii parteneri în care s-a aruncat cu ouă, au fost șicanați în trafic, atacați fizic sau mașinile le-au fost avariate.

Uber România mai comunică faptul că nu este de acord cu actele de violență din ultima perioadă, iar pe șoferii parteneri îi sfătuiește să sune la 112 dacă sunt victimele unor agresiuni.

„Condamnăm ferm actele de violență din ultimele zile, indiferent că au fost îndreptate împotriva șoferilor de taxi sau a șoferilor parteneri Uber. Am trimis un mesaj tuturor partenerilor noștri în care i-am sfătuit, în cazul în care sunt victima unor agresiuni, să apeleze imediat la 112, asigurându-i de tot sprijinul nostru. Pe de altă parte, toți cei care inițiază conflicte sau dau curs provocărilor nu vor mai avea acces în aplicație – astfel de comportamente nu își au locul în comunitatea Uber. Suntem însă îngrijorați de numărul tot mai mare de agresiuni raportate de partenerii noștri în ultimele zile, de la șicane în trafic, atacuri cu ouă, mașini avariate până la atacuri fizice. Facem apel la calm și dialog civilizat – oamenii au nevoie atât de taxi, cât și de servicii ca Uber, iar astfel de atacuri pun în pericol siguranța tuturor participanților la trafic”, transmit oficialii Uber România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *