Se anunță ploi cu tunete și fulgere în Banat, în această săptămână

Se anunță ploi cu tunete și fulgere în Banat, în această săptămână

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Ploile nu par să ocolească vestul țării nici în această săptămână. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru perioada 19 aprilie – 2 mai, în Banat, care arată că vom avea parte de o vreme nebună în următoarele două săptămâni.

“Vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel de la valori termice diurne în jur de 12 grade în prima zi a intervalului, se va ajunge la o medie a acestora de 18…19 grade în data de 22 aprilie. Ulterior este posibilă o scădere ușoară de temperatură, însă după 26 aprilie sunt prognozate medii ale temperaturilor maxime apropiate de mediile multianuale, ce se vor situa în jurul valorii de 21 de grade. Media valorilor minime de temperatură va oscila între 4 și 7 grade în prima parte a intervalului, valori mai scăzute fiind posibile în jurul datei de 25 aprilie, iar pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai sunt prognozate minime, în medie de 6…10 grade“, a informat ANM.

În prima săptămână sunt prognozate ploi locale și trecător descărcări electrice în vestul țării, iar ulterior probabilitatea de apariție a acestora se va menține ridicată, în special în zilele de 26 și 27 aprilie și spre începutul lunii mai.

Ploi cu tunete și fulgere sunt așteptate și la Timișoara, în această săptămână.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *