Se amana deschiderea podului Dragalina. Anuntul facut de primarul Robu

Se amana deschiderea podului Dragalina. Anuntul facut de primarul Robu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Mai avem de așteptat puțin până când vom putea circula din nou pe podul Dragalina. Marți, 10 septembrie, primarul Nicolae Robu a venit cu un nou termen privind deschiderea traficului pe acest pod din zona Iosefin. Conform edilului Timișoarei, acest lucru va fi posibil cel târziu până la sfârșitul lunii septembrie, în condițiile în care lucrările se află într-un stadiu avansat.

“Am fost ieri în vizită pe cele două șantiere ale podurilor din zona Iosefin și era mobilizare serioasă. Podul Dragalina va fi gata mai întâi și apoi la scurt interval de timp îi va veni rândul și podului Eroilor. La Dragalina erau ultimele preparative în vederea turnării asfaltului, s-a ajuns la momentul în care aproape se toarnă primul strat de asfalt. Mai mult de lucru va fi la balustradă, la parapeți, dar partea carosabilă, trotuarele, pistele de biciclete și liniile de tramvai vor deveni funcționale cât de curând. Ne dorim din tot sufletul să dăm în uz acest pod cât mai repede. Ambele poduri ne dorim, dar podul Dragalina este mai important pentru trafic decât Eroilor. În mod sigur se va circula pe podul Dragalina până la sfârșitul lunii septembrie”, a spus primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că lucrările de modernizare a celor două poduri din zona Iosefin, Dragalina și Eroilor, au început în vara anului trecut.