Se amana demolarea stadionului “Dan Paltinisanu”. Anuntul sefului CJ Timis

Se amana demolarea stadionului “Dan Paltinisanu”. Anuntul sefului CJ Timis

Stadionul “Dan Păltinișanu” nu va mai fi făcut una cu pământul în această toamnă, așa cum anunțau reprezentanții Consiliului Județean Timiș recent.

Călin Dobra, șeful CJ Timiș, a afirmat, astăzi, că arena va fi demolată doar în momentul în care contractul de finanțare și de execuție pentru construcția noului stadion va fi semnat.

“Prin această rectificare de carte funciară s-au clarificat toate problemele patrimoniale și sper ca la următoarea ședință să facem demersurile pentru ceea ce înseamnă preluarea de către companie a acestei investiții. Este greu de spus acum când va fi demolat, pentru că sunt foarte multe proceduri și nu vom demara demolarea stadionului până când nu vom avea contractul de finanțare și de execuție semnat pentru construcția noului stadion”, a declarat Călin Dobra.

Noul stadion al Timișoarei ar urma să aibă peste 30.000 de locuri și va fi realizat în locul vechii arene, care se află într-o stare avansată de degradare. Banii vor veni de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.