Școala nr. 2 din Timișoara are nevoie de bibliotecă nouă și de votul dumneavoastră!

Școala nr. 2 din Timișoara are nevoie de bibliotecă nouă și de votul dumneavoastră!

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Biblioteca este pentru copii adevăratul tărâm al viselor. Este locul în care, ingenioși, interesanți și dornici de noi performanțe, ei se retrag să răsfoiască tezaure fermecate”, spune profesoara de limba română, Popa Adriana.

Prin urmare, Școala Gimnazială nr. 2 din Timișoara, de pe str. Mureș nr. 8, are nevoie de o bibliotecă nouă. Cum autoritățile și ministerul nu dispun de fondurile necesare pentru un asemenea proiect, Școala nr. 2 s-a înscris într-o campanie a cărei finalitate va fi dotarea bibliotecii școlii cu un număr mare de cărți și mobilier, dar și amenajarea modernă a unei săli de lectură.

Pentru a câștiga trebuie adunate cât mai multe voturi (este vorba de zeci de mii) pe site-ul dedicat campaniei, la adresa:

https://feliedelapte.kinder.com/schools/scoala-gimnaziala-nr-2-timisoara

Primele 15 școli din România cu cele mai multe voturi vor câștiga. Vestea bună este că se poate vota o dată pe zi, în fiecare zi, pe durata întregii campanii, care ține până în lun aprilie. Vă rugăm votați-ne! Este șansa Școlii nr. 2 de a avea o bibleotecă modernă cu sală de lectură bine dotată și cu multe cărți necesare elevilor. Trebuie să votăm cât mai mulți zilnic! Împreună poate reușim! Vă mulțumim!”, îndeamnă conducerea unității de învățământ.

O bibliotecă nouă este un remediu pentru sufletul însetat de cunoaștere. Ea este veriga principală în educația actuală. Cu cât cărțile readuc în prim plan frumusețea copilăriei, prin noutate tematică și diversitatea ilustrațiilor, cu atât elevii vor trece bucuroși pragul acestui labirint al spiritului și culturii, căci <nu este alta, mai frumoasă și mai de folos în toată viața omului zăbavă, decât cetitul cărților> (Miron Costin)”, mai spune profesoara Popa Adriana, de la Școala nr. 2 Timișoara.

Gh. M.