Școala nr. 2 către Poliția Locală Timișoara: ”Opriți blocarea intrării în grădiniță cu gunoaie”!

Școala nr. 2 către Poliția Locală Timișoara: ”Opriți blocarea intrării în grădiniță cu gunoaie”!

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Conducerea Școlii nr. 2 din Timișoara a ajuns la disperare din cauza nesimțiților care aruncă gunoaie chiar la intrarea în Grădinița PP nr. 29, pe str. Mureș nr 6, grădiniță care este structură a Școlii Gimnaziale nr. 2. Ei blochează astfel nu numai accesul mașinilor de aprovizionare în incintă, dar strică și imaginea unei instituții de învățământ.

Administrația grădiniței solicită săptămânal Retim să ridice deșeurile, echipele vin și fac curat, dar de fiecare dată nemernicii blochează din nou poarta cu gunoi.

Reprezentanții Școlii nr. 2 au solicitat Poliției Locale Timișoara să pună camere de filmat acolo. Este cea mai bună metodă pentru a fi descurajați cei care au o plăcere deosebită în a arunca deșeurile în poarta de intrare la grădiniță.

Ce spune Poliția locală?

Poliția Locală atenționează că sancțiunile pentru abandonarea gunoaielor pe domeniul public sunt între 500 și 1000 lei conform HCL 371/2007 și 1000 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. Populația poate sesiza Poliția Locală la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, dacă observă persoane care abandonează gunoi pe stradă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *