Școala Informală de IT – peste 2.000 persoane

Școala Informală de IT – peste 2.000 persoane

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Anul trecut, la nivel național, peste 2000 de persoane s-au înscris la programele oferite de Școala Informală de IT în centrele din Cluj-Napoca, București, Iași și Timișoara. Recent, Școala Informală de IT a primit și titlul „Education Program of the Year”, oferit de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS), după ce în noiembrie 2016 a fost recunoscută „The most oustanding educational tech program” în cadrul Cluj Tech Industry Award.

 “Ne bucurăm să vedem cum, de la an la an, numărul participanților la programele Școlii Informale de IT este într-o continuă creștere. Este un rezultat al eforturilor depuse de întreaga echipă din spatele Școlii Informale de IT, iar premiile și titlurile oferite de autoritățile din industrie ne dau impulsul de a continua și de a dezvolta tot mai mult această platformă”, spune Răzvan Voica – Managing Partner, Școala Informală de IT

În centrul din Cluj-Napoca, în 2016, s-au înregistrat 1319 de înscrieri. În Iași au fost înregistrate 418 persoane înscrise. În București, cel mai recent deschis centru al Școlii Informale de IT, au fost înregistrate 217 înscrieri , iar în Timișoara 148 de persoane înscrise.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *