Școala Generală 30, extinsă cu 4,5 milioane de euro. Primăria Timișoara a lansat licitația

Școala Generală 30, extinsă cu 4,5 milioane de euro. Primăria Timișoara a lansat licitația

Școala Generală Nr. 30, una dintre cele mai căutate unități de învățământ din Timișoara, aflată în zona Soarelui, va fi transformată radical, în cel mult doi ani.

Primăria Timișoara a lansat, astăzi, licitația publică pentru realizarea lucrărilor de modernizare și extindere a unității de învățământ. Lucrările, care vor costa aproximativ 4,5 milioane de lei, vor fi efectuate cu bani europeni, prin Regio-POR, și ar trebui finalizate până în mai 2023.

În baza contractului vor fi executate lucrări aferente obiectivului de investiţii ,,Modernizare terase circulabile existente, montare termosistem pe fațade și extindere Școala generală nr. 30 din Timișoara, corp A, B, C, cu 2 corpuri D si E in regim D+P+2E” COD SMIS2014+: 121023, în conformitate cu documentația tehnico –economică faza de Proiect tehnic. Lucrările propuse pentru realizarea obiectivului vor cuprinde: -modernizarea teraselor circulabile existente corp A, corp B și corp C; -montare termosistem la fațadele existente corp A, corp B și corp C; -extindere pe orizontală cu corp D-regim de înălțime D+P+2E; -extindere pe orizontală cu corp E-regim de înălțime D+P+2E; -amenajări peisagere adiacente corpurilor A, B, C, D și E. Instalațiile de prevenire şi stingere incendiu se vor realiza pentru întregul imobil conform legislaţiei în vigoare”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 11 mai, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *